Om mig

Pontus140330Hej, välkommen till Staunstrup. Jag som startat det heter heter Pontus Staunstrup. Till vardags jobbar jag på Content marketing-byrån Brand Movers.

Här hittar du lite mer om mig:

Vad jag gör

Jag hjälper företag med digital strategi, content marketing, sociala medier, native advertising och annat inom digital marknadsföring och kommunikation. Ofta handlar det om att se till att företag och organisationer når sina målgrupper med relevant och värdeskapande innehåll. Jag tar fram strategier, analyserar målgrupper, skapar effektiva processer för att producera och sprida innehåll i olika format och kanaler.

Oavsett om du vill ha hjälp med strategier, konkret innehållsproduktion eller hur det ska spridas bäst kan jag hjälpa dig. Framför allt gillar jag att arbeta med processer – att effektivt planera vad som ska göras, vem som ska göra det och hur man lära mer och bli bättre.

Hur jag gör det

Jag skriver, föreläser och undervisar ofta i ämnen som digital strategi och utveckling, content marketing, sociala medier och mycket annat. Därutöver är jag en van moderator av workshops och konferenser. Här kan du hitta mer om vad jag kan hjälpa dig med.

Jag har jobbat med kommunikation och marknadsföring i snart 25 år. Som beställare och konsult, som chef och som den som levererar, i Sverige och utomlands, i större organisationer och mindre.

Har du frågor eller funderingar kring mina fokusområden, något jag skrivit eller sagt vid en föreläsning – hör gärna av dig. Du når mig enklast genom att mejla till pontus@staunstrup.se. Du hittar mig även på Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram samt Slideshare.

Väl mött!