Om Pontus

Hej, välkommen till Staunstrup. Jag som startat det här företaget heter Pontus Staunstrup.

Vad jag gör

Jag gör content/inbound marketing som har tydliga mål, är fokuserad på att driva sälj samt som skapar verkligt värde för mottagarna.

Samt Account Based marketing för B2B-företag som vill ha ett nära samarbete mellan sälj och marknad, och ett tydligt fokus på utvalda kunder.

Jag kan producera innehåll, ta fram strategier, leda eller coacha ett content marketing-program eller vässa era säljare i social selling. Jag kan ta hand om ditt företags sociala medier eller hjälpa er använda dem bättre. Jag arbetar mest med B2B-marknadsföring, men har också stor erfarenhet av B2C och av organisationer.

Jag kan hjälpa er med alla delar av ert innehållsarbete, från strategi och planering, över produktion och spridning till mätning och uppföljning. Jag kan ta hand om helheten eller göra enstaka delar.

Ett område som jag gärna lyfter fram är att jag kan förbättra hur ditt företag gör sin marknadsföring: Jag jobbar mycket med analys, processer och förbättringar.

 

Det här gör jag också

Jag skriver, föreläser och undervisar jag content marketing, digital marknadsföring, sociala medier mm. Jag är även en van moderator av workshops och konferenser.  Här kan du hitta mer om vad jag kan hjälpa dig med.

Jag har gett ut två böcker: Content marketing för alla och Contenthandboken. Samt skrivit en stor mängd artiklar som du hittar på här på sajten.

Jag har jobbat med kommunikation och marknadsföring i 30 år. Som beställare och konsult, som chef och som den som levererar, i Sverige och utomlands, i större organisationer och mindre.

Har du frågor eller funderingar kring mina fokusområden, något jag skrivit eller sagt vid en föreläsning – hör gärna av dig. Du når mig enklast genom att mejla till pontus@staunstrup.se.