Om Pontus

 

Hej, välkommen till Staunstrup. Jag som startat det här företaget heter Pontus Staunstrup.

Jag är en av Sveriges ledande experter på Content/Inbound marketing, Account Based Marketing samt Sociala medier. För det mesta arbetar jag med B2B-företag, men jag har även stor erfarenhet av att arbeta med konsumentföretag och olika sorters organisationer.

Om du redan nu vill hoppa vidare till vad jag kan göra för ditt företag så hittar du mer om det under Vad jag gör.

Jag har jobbat med kommunikation och marknadsföring sedan 1990. Sedan slutet av 90-talet allt mer i digital form.

Under de här åren har jag arbetat för ett stort antal företag och organisationer. Som anställd eller konsult. Som chef eller som specialist. I stora och små organisationer. I Sverige och utomlands. Om du vill veta mer i detalj vad jag gjort så får du gärna titta in på min LinkedIn-profil.

 

Lärare och författare

Förutom att vara konsult så undervisar jag och har även skrivit två böcker.

Undervisningen sker ofta på skolor som t.ex Berghs School of Communication, och kan vara allt från öppna kurser till skräddarsydda utbildningar. De ämnen jag främst undervisar i är content marketing, digital marknadsföring, digital försäljning, account based marketing samt sociala medier.

Utöver detta är jag även en van moderator av workshops och konferenser. Och kan få ur mig inspirationsföreläsningar också.

Jag har gett ut två böcker:

Content marketing för alla skrev jag tillsammans med Joakim Arhammar 2016. Det var Sveriges första riktiga bok om content marketing, och är fortfarande den bästa enligt mig. År 2017 fick den Swedish Content Agencies hederspris för bästa branschgärning.

Contenthandboken kom 2020. Det är en konkret bok om hur man gör innehåll i olika format och för olika behov på ett effektivt sätt.

De är väl värda att läsa bägge två.

 

Om du är intresserad av att höra mer om mina utbildningar, talaruppdrag med mera så mejla mig på pontus@staunstrup.se.