Så kan småföretag använda Instagram stories (infograf)

Instagram Stories växer snabbt, och en ny infograf visar hur småföretagare kan använda det i sin marknadsföring.

Kreditföretaget Headway Capital, som mest vänder sig till mindre företag, har tagit fram en infograf om hur just småföretag kan använda sig av Instagram Stories. 

Den ger en hel del bra, konkreta tips om vad företagen ska tänka på – blandat med intressanta fakta som att Stories har 250 miljoner dagliga användare och att 20% av företagen som använder det får direktmeddelanden som ett resultat av det.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Om du inte börjat använda Instagram Stories ännu så är det en bra idé att testa, och då kan du hitta bra kunskap i den här infografen:

 

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med sociala medier och digital marknadsföring? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Så kan småföretag använda Instagram stories (infograf)

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.