Stockbilderna du vill använda – Borg & Owilli levererar

Ser du något som kan förbättras – gör något åt det själv. Så tänkte Borg & Owilli och tog fram egna stockbilder. Och gensvaret blev stort.

Contentbyrån Borg & Owilli tröttnade på dåliga stockbilder och tog fram ett antal egna – som du fritt kan använda dig av. Den behjärtansvärda insatsen har även uppmärksammats av Nöjesguiden.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Här hittar du alla bilder. Och här är några smakprov:

David Borg, en byråns grundare, berättar om varför man bestämde sig för att göra detta:

– Det hela började med att vi skulle ta fram bilder från en bildbank åt en kund och på skämt sa vi att borde göra egna stockphotos istället. Eftersom det lät lite för roligt att inte göra det så gjorde vi det.

Tydligen är det fler än jag som gillade idén, för David svarar så här på frågan om hur det gått:

– Det har varit en otrolig respons från kunder, branschkollegor och även fotografer. En av Sveriges största nyhetsfotografer använde några av våra bilder i en presentation om fotografering.

Grattis till Borg & Owilli för en kul idé som blev bra innehåll och fick ett stort genomslag.

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med innehåll generellt eller content marketing i synnerhet? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Stockbilderna du vill använda – Borg & Owilli levererar

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.