Föreläsningar/Workshops

Föreläsningar

Vill du ha en inspirerande föreläsning till ditt nästa event, konferens eller för dina medarbetare? Jag gör kortare och längre föreläsningar i ämnen som digital utveckling/transformation, content marketing/content strategy, sociala medier samt native advertising. Inom ramen för de här mer övergripande ämnena anpassar jag givetvis själva föreläsningen till vad som fungerar bäst för dina behov. Det kan vara allt från ren inspiration och trendspaningar till djupdykningar kring strategi, processer och konkreta case. Här har du en lista över föreläsningar eller presentation jag gjort på senare tid:

  • Innehåll som fungerar i sociala medier
  • Köpresan – nyckeln till content marketing 
  • Vad är digital transformation?
  • Content marketing 2.0
  • Content marketing för B2B e-handlare
  • Hur du kan använda LinkedIn för att bygga varumärket och öka försäljningen
  • Livet efter social media managers

Jag håller lika gärna föreläsningar för små grupper som stora. Och för större och mindre företag, branschföreningar, ideella organisationer, myndigheter och förvaltningar. Samt förstås på högskolor, universitet och andra utbildningar.

Självklart får du alltid tillgång till det material jag använder efteråt för att sprida till deltagarna.

Här är en föreläsning jag gjorde på SiteVisions konferens hösten 2016, på temat Content marketing 2.0

 

Workshops

Ibland behövs det mer än en föreläsning. Om du och din organisation har konkreta utmaningar eller möjligheter ni vill titta närmare på kan en workshop vara rätt sätt att börja arbetet med det.

Jag håller regelbundet workshops inom ämnen som digital utveckling, content marketing, sociala medier och native advertising. Ofta är själva temat för workshopen nedbrutet på ett mer konkret område, som strategi för content marketing, krishantering i sociala medier och så vidare. Jag anpassar alla upplägg utifrån vad du som kund vill åstadkomma. Här är några exempel

Strategi i content marketing

Innehåll i sociala medier

Att arbeta med Native advertising – finns för både företag och publicister.

En workshop kan vara ett par timmar, en halv dag eller en heldag. Vi kommer överens om syfte och upplägg, och hur vi ska följa upp den efteråt. Jag finns förstås även tillgänglig för frågor och annat i efterhand.

Om du vill veta mer om mina föreläsningar och workshops, mejla mig på pontus@staunstrup.se. Du kan också titta på bilderna från ett par tidigare föreläsningar här: