Tjänster

Vill du ha hjälp och stöd med ditt företags arbete inom t.ex content marketing, sociala medier och native advertising? Då har du kommit rätt. Det här kan jag göra för dig:

Strategi

Oavsett om vi talar content marketing, sociala medier eller native advertising behöver du en strategi som talar om vad som ska göras, varför, för vilken målgrupp, av vem och hur. Här kan jag hjälpa dig antingen genom att ta fram själva strategin eller coacha den/de som ska göra jobbet. Och förstås hjälpa till med införandet och anpassningar.

Innehållsproduktion

Innehåll för egna kanaler, för sociala medier, för native-annonser. I text, bild, film och ljud-format. Jag kan hjälpa dig med produktionen och/eller coaching. På svenska eller engelska, för B2B eller B2C.

Gäller det text kan jag hjälpa dig direkt, för andra format hjälper jag dig med planering och att hitta leverantörer.

Jag kan även coacha dina medarbetare om de själva ska skapa innehållet.

Processer/Planering

Om du redan har en strategi för content marketing eller sociala medier, men vill ha stöd för att arbetet ska skötas mer effektivt och mer genomtänkt i produktion och spridning kan jag hjälpa dig. Det är ofta i processerna som nyckeln till framgång och minskade kostnader ligger.

Mätning/Uppföljning

Jag kan hjälpa dig mäta utifrån flera olika perspektiv i sociala medier, i din content marketing eller native advertising. För ROI i olika former, för effektivitet i innehåll, kanaler och format.

Du kan få hjälp med allt från att sätta mätpunkter och KPIer till att genomföra mätningar, analysera dem och se till att slutsatserna förs tillbaka in i arbetet.

 

Vill du har mer information om vad jag kan göra för just ditt företag? Mejla mig så pratar vi vidare.