Vad händer i sociala medier 2019? 9 spaningar (video)

En den här videon får du en snabb överblick av vilka trender jag ser i sociala medier för 2019

Vad händer i sociala medier under det kommande året? Jag har plockat fram nio trender som kommer att få betydelse. Om du vill läsa mer om dem så finns det en artikel här.

 

 

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing, account based marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Vad händer i sociala medier 2019? 9 spaningar (video)

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.