Fyra länkar värda att läsa v. 8 2019

Varje vecka väljer jag ut fyra intressanta artiklar från senaste tiden, mest om digital utveckling och digital marknadsföring. Denna gång om att vara manager för influencers, Styr algoritmer även Tinder-dejting?, Loot boxes skapar beroende inom gaming samt Kan grupper fixa Twitter? God läsning!

1. Hur är det att vara manager för influencers? Breakit pratade med Stefan Hallgren som bl.a har hand om Jocke och Jonna: ”Står i frontlinjen när det kommer galningar”

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

2. Styr algoritmer även Tinder-dejtandet? KIT gräver djupare i frågan: Får du heller inte några matchningar längre

3. Loot boxes (loot lådor) är ett populärt sätt för spelföretag att tjäna pengar – gamers kan köpa lådor med bättre utrustning mm – men nu börjar lagstiftare och andra få upp ögonen för ett växande beroendeproblem: How loot boxes hooked gamers…

4. Twitter är ett problematiskt nätverk, inte bara på grund av trollen men även ur användarsynpunkt. Här är ett intressant förslag som kan ge det bättre struktur och flöde, som går ut på att skapa grupper: Twitter should have groups and here is how they should work 

God läsning!

0 kommentarer på Fyra länkar värda att läsa v. 8 2019

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.