Tipsvideo 31: Två reflektioner om sociala medier-strategi

Uppdatera inte sociala medier-strategin bara på årsbasis och ta inte med stora analyser i den. Det pratar jag om i tipsvideo 31

Den här gången är det mer reflektioner än konkreta tips – utifrån några saker jag nyligen läst om sociala medier-strategier. Det räcker inte med att uppdatera en sådan strategi en gång om året, och när du gör din strategi så ska du inte ta med stora analyser.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing, account based marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo 31: Två reflektioner om sociala medier-strategi

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.