Tipsvideo 21 Svara på kommentarer i sociala medier

Min tjugoförsta tipsvideo tar upp varför det är viktigt att svara på kommentarer i sociala medier.

Många företag bryr sig inte om att svara på frågor, synpunkter eller andra kommentarer i sociala medier. Det sänder både fel signaler och innebär missade möjligheter.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo 21 Svara på kommentarer i sociala medier

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.