Största sociala medier-trenderna som tar över 2018 (infograf)

En ny infograf förutspår de största trenderna inom sociala medier för 2018.

Nu kommer den tid på året då det gäller att ha saltkaret inom räckhåll – det är dags för spaningarna och förutsägelserna kring vad som kommer att hända nästa år. Filmora har tagit fram en infograf om vad de tror kommer att vara de främsta trenderna i sociala medier under 2018.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Att de tror på video-dominans gör väl knappast någon förvånad, eller att live-sändningar kommer fortsätta växa. Huruvida chatbots tar över i någon större grad återstår att se, och att det skulle vara Generation Z:s tur att dominera känns inte heller helt säkert.

Här har du hela infografen:

 

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring och sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

3 kommentarer på Största sociala medier-trenderna som tar över 2018 (infograf)

  1. Pingback: Klaus-Peter Beiersdorf

    • Pingback: admin

  2. Pingback: 5 trender på sociala medier 2018 - Teknifik

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.