Tipsvideo: 3 tips till marknadsförare i form av Star Wars-crawl

Jag testar om det går att göra en tipsvideo i Star Wars-form. Och det gick alldeles utmärkt

Videon är gjord i iMovie. Har du några tips som gör sig bättre i Star Wars-form? Testa själv.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing, account based marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo: 3 tips till marknadsförare i form av Star Wars-crawl

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.