Tipsvideo: Varför har många företag svårt att göra bra innehåll för sociala medier?

Många företag klagar över att de har svårt att få genomslag i sociala medier. I den här videon resonerar jag kring varför det kan vara så

Det är mer provtänkande än färdiga slutsatser om varför så många företag har svårt att göra bra innehåll för sociala medier. Jag landar i tre förklaringar: Tryck från andra delar av företaget, rädsla att göra fel och oförmåga att bryta gamla vanor.

 

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing, account based marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo: Varför har många företag svårt att göra bra innehåll för sociala medier?

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.