5 tips om influencer marketing (video)

Marknadsföring med hjälp av påverkare – influencer marketing – är hetare än någonsin. Här är en kort video med fem tips om vad du ska tänka på.

Oavsett om du jobbar med B2B- eller B2C-marknadsföring så blir påverkare är viktigare som kanal. Jag har tagit fram fem enkla tips som kan hjälpa dig få bättre resultat:

Om du vill läsa mer om influencer marketing har jag skrivit en e-bok som du kan ladda ned gratis.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing, account based marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på 5 tips om influencer marketing (video)

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.