Hur mycket tid lägger vi på sociala medier 2019? (infograf)

Antalet användare av sociala medier fortsätter att öka globalt – men hur är det med tiden vi lägger på de olika plattformarna? En ny infograf svarar på den frågan

Hur mycket av vår tid lägger vi egentligen på sociala medier? Detta är en ofta återkommande fråga, och nu har Famemass gjort en infograf med svaret.

Innan du drar alltför långtgående slutsatser av vad infografen anger så tänk på att detta är globala siffror. Det skiljer sig mycket åt från världsdel till världsdel.

 

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

 

Enligt Famemass lägger vi nu i snitt 2 timmar och 23 minuter per dag i olika sociala medier-nätverk. Och siffran kryper sakta uppåt år för år.

Europeer tillbringar minst tid i sociala medier, under 2 timmar, medan Sydamerikaner är uppe på nästan 3,5 timmar.

Största delen av tiden läggs på Facebook och Instagram, medan Twitter får allra minst – föga överraskande.

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing, account based marketing eller sociala medier? Jag jobbar på Brandmovers, en content marketing-byrå som kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Hur mycket tid lägger vi på sociala medier 2019? (infograf)

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.