115 saker du kan lära dig om sociala medier (infograf)

I en mega-infograf finns samlar en massa fakta om sociala medier. Om både de olika sociala medier-nätverken och om olika typer av användare och vad de gör. Ifall du vill djupdyka in i faktafloden så häng med.

Det är Skilled som har tagit fram en enorm infograf som de kallar 115 must-know facts about social media. Jag har delat upp den i tre delar.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Del 1

I den första delen får du en tidslinje, de olika nätvärkens ekonomiska värde, genomslaget geografiskt samt tillväxt:

115a

Del 2

I del två hittar du daglig användare, användning utifrån kön, tonåringar och vuxna, nyhetskonsumtion, beroende av sociala medier, påverkan på shopping, utveckling av marknadsföring, vilka nätverk som ger bäst ROI, samt lite om rekrytering i sociala medier:

115b

 

Del 3

I den sista tredjedelen hittar du data om vad som sker i sociala medier på en minut, hur mycket som postas, bästa tiderna att posta i olika nätverk, populäraste varumärken och kändisar, vem av de amerikanska presidentkandidaterna som har flest följare, samt vilka platser som är populärast i sociala medier:

115c

Sådär – nu är du 115 fakta om sociala medier rikare. Som alltid med den här sortens infografer så är det bäst att ta dem med en nypa salt. Men det finns en hel del kul som kan plockas ur den också.

 

Har du frågor eller funderingar om sociala medier, lämna en kommentar eller mejla mig.

Om du vill att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med sociala medier så kan jag hjälpa er. Med allt från planering till genomförande och uppföljning. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på 115 saker du kan lära dig om sociala medier (infograf)

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.