Tipsvideo: Är marknadsförare inte intresserade av att mäta?

Tycker marknadsförare inte om att mäta? Jag upplever det ofta så, men det är en viktig del av vårt arbete. Det resonerar jag om i denna video

Är marknadsförare inte så intresserade av att mäta och följa upp? Jag misstänker det, och tycker att det är något vi verkligen borde jobba mer med – och fr.a prata mer om sinsemellan.

 

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing, account based marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

 

0 kommentarer på Tipsvideo: Är marknadsförare inte intresserade av att mäta?

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.