Influencer marketing-revolutionen (infograf)

En av de största förändringarna som kommit med digital utveckling är influencers – påverkare som via egna kanaler byggt en publik. En färsk infograf visar upp flera olika delar av influencer marketing.

En ny infograf från One Productions lyfter utvecklingen kring influencer marketing och liknar den vid en revolution. Bland annat tar den upp fördelarna med att använda påverkare – som att få bra innehåll som stärker varumärket, skapa engagemang mm. Därtill visar den på skillnaderna mellan macro- och micro influencers, förtroendefrågan och betalningsmodeller. Mycket matnyttigt med andra ord.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Här har du själva infografen:

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Influencer marketing-revolutionen (infograf)

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.