Därför ska du satsa på video (video)

Video är det innehållsformat som växer snabbast idag. Här är lite statistik om varför det är så viktigt att du satsar på det

Jag har samlat ihop lite intressanta fakta kring tillväxten av video och varför det är ett så kraftfullt format:

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Därför ska du satsa på video (video)

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.