Utvecklingen av sociala medier-influencers (infograf)

Påverkare har funnits i alla tider. En ny infograf spårar evolutionen av influencers i sociala medier.

Vi pratar mycket om influencers – påverkare – inte minst i sociala medier. Men hur har utvecklingen av detta skett? Nogre har tagit fram en infograf om vad de kallar evolutionen av influencers i sociala medier.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

De går hela vägen tillbaka till 1700- och 1800-talets kändisar, över figurer som Tony the Tiger, till kändisar som Selena Gomez och Cristiano Ronaldo. Därefter tar de steget över till påverkare som byggt hela sin närvaro i sociala medier, som Lilly Singh och Andrew Bachelor. Infografen innehåller även en del information om olika sociala medier och reflektioner kring vad som kan hända i framtiden:

 

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, influencers och sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Utvecklingen av sociala medier-influencers (infograf)

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.