Fyra länkar värda att läsa v. 41 2016

Det finns mycket spännande på nätet, och det är lätt att man missar något. Varje vecka delar jag med mig av tre-fyra intressanta artiklar. Denna vecka står sociala medier-avsnittet i Svenskarna och Internet i fokus, med kapitlet och två artiklar om dem. Samt sex måsten för digitaliserade företag. God läsning!

I veckan släpptes kapitlet om sociala medier från årets Svenskarna och Internet. Om ungefär en månad kommer resten av rapporten. Några som redan hunnit läsa och reflektera över årets sociala medier-utveckling får stå för två av veckans länkar:

1. Så här använder vi sociala medier – maktskifte bland jättarna av Emanuel Karlsten

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

2. Social by Default (Deeped Niclas Strandh och Sarah Larsson Bernhardt) har också läst rapporten, och både skriver och poddar om den

3. Våga göra fel, attityden kommer först och var beredd på oväntade samarbeten är några viktiga insikter för företag som vill lyckas med sin digitala utveckling. Detta enligt ekonomen Kjell A Nordström: Ekonomiguruns sex måsten för ett digitaliserat företag

God läsning!

0 kommentarer på Fyra länkar värda att läsa v. 41 2016

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.