Tipsvideo 28 Dela samma innehåll oftare

I tipsvideo 28 återvänder jag till ett viktigt ämne – du måste posta ditt innehåll flera gånger, och inte tro att det räcker med bara en gång.

Jag har pratat om det förut men säger det igen – dela ditt innehåll flera gånger, fr.a i sociala medier. Om du bara postar en gång är chansen att din målgrupp ska få syn på ditt content minimal.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing, account based marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo 28 Dela samma innehåll oftare

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.