Tipsvideo 15: Posta ditt innehåll oftare

Postar du bara ditt innehåll en gång i t.ex sociala medier? I tipsvideo 15 förklarar jag varför du måste göra det flera gånger. 

Om du bara postar ditt innehåll vid ett enda tillfälle i sociala medier och andra kanaler – då ger du inte din målgrupp en rimlig chans att ta del av det.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med innehåll generellt eller content marketing i synnerhet? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshopsOch här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp medKontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo 15: Posta ditt innehåll oftare

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.