Inspirerande föreläsning om content marketing 2016

På jakt efter en inspirerande föreläsning om content marketing? Jag har tagit fram en ny föreläsning som ger dig koll på läget i Sverige och internationellt, samt levererar både insikter och inspiration.

Letar du efter en inspirerande föreläsning till ett event eller en konferens? Eller en inledning på en workshop om content marketing? Då vill jag gärna tipsa dig om en ny föreläsning jag har tagit fram.

För det första får du en bild av läget inom content marketing i både ett svenskt och internationellt perspektiv. Här får du både breda resonemang och konkreta exempel.

Du får också reda på de viktigaste trenderna inom content marketing, på kort och på lång sikt.

För det tredje går jag in på de största utmaningarna och talar om vad ska företag fokusera på för att jobba framgångsrikt med content marketing.

Självklart går föreläsningen att anpassa så den adresserar det som är viktigt för just ditt företag och den bransch ni arbetar i. Den går även att anpassa i tid, från 45 minuter upp till en dryg timma.

Om du vill använda den som inledning på en workshop, t.ex för att ditt företag ska börja med content marketing, så kan jag även hjälpa till med att moderera själva workshopen.

Berghs5.jpg-large

 

Vill du veta mer om vem jag är så hittar du det här.

Vill du se vilka andra föreläsningar jag har på gång så hittar du det här. Och de går förstås alla att anpassa utifrån dina behov.

Kontakta mig för mer information om priser och annat. Mejla mig här.

0 kommentarer på Inspirerande föreläsning om content marketing 2016

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.