Video i marknadsföring 2019 – 13 saker du bör känna till (infograf)

En ny undersökning av hur marknadsförare ser på och använder video visar bl.a att 78% tycker de får mer trafik tack vare video. Detta och 12 saker till i en ny infograf

Hur ser marknadsförare på video? Renderforest ställde frågan till ett tusental personer och samlade svaren i en infograf. Intressant läsning, inte minst de här punkterna:

  • 78% tycker att de får mer trafik tack vare video
  • 70% ansåg att de fick fler leads
  • 54% såg en ökning av försäljningen
  • 86% av deltagarna tyckte att videos hjälpte dem att öka varumärkeskännedom

Intressant även att titta på användningen: 60% använder mer än 10 videos per månad, 30% använder 4-10 videos och de resterande 10% färre än 3 per månad.

Användningen av video har ökat snabbt – 68% har använt det mindre än ett år, medan 18% gjort det i två år. Och 93% ser video som en prioritet under 2019

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Här har du hela infografen:

 

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing, account based marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

 

0 kommentarer på Video i marknadsföring 2019 – 13 saker du bör känna till (infograf)

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.