Hur ser en Iphone ut om 30 år? (infograf)

Vad kan vi vänta av framtidens iPhone? En ny infograf spekulerar.

Jag skrev nyligen om hur våra smartphones har utvecklats och även lite om vad den kommer att kunna göra i framtiden. Därför passade det perfekt att jag fick syn på en infograf från SSLS som försöker beskriva hur en iPhone kommer att vara om 30 år.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Den tittar på utvecklingen för pris, batteritid, lagringsmöjligheter (uttryckt i låtar – vilket känns lite föråldrat) samt för kameran i form av megapixels. Efter det spekulerar den lite mer kring större förändringar:

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Hur ser en Iphone ut om 30 år? (infograf)

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.