14 saker du inte visste om Reddit (infograf)

Om du undrat över vad Reddit är så får du en hel del intressant information i den här infografen.

Reddit har du säkert hört talas om, men hur mycket vet du om det som kallats världens största aggregeringssajt? En ny infograf från Infographic Design Team levererar 14 stycken bitar fakta som du kan ha nytta av att känna till

Visste du t.ex att Reddit är världens åttonde största sajt? Eller att 2,8 miljoner kommentarer lämnas dagligen?

Och att könsfördelningen på Reddit är 53% män och 47% kvinnor, inte 98% som man ibland kan tro.

Varför är då Reddit intressant att känna till? Precis som infografen säger är det innehåll som står i fokus där, i alla former och på alla de tusentals sub-reddits som finns där. Innehåll kan ta sig många olika former, och på Reddit samlas de alla. Även om det fortfarande är amerikaner som dominerar sajten så finns det t.ex flera svenska sub-reddits, främst Sweddit (r/Sweden). Allt detta gör Reddit intressant som en möjlig kanal för att sprida innehåll.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Här har du infografen:

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på 14 saker du inte visste om Reddit (infograf)

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.