Tipsvideo 25: Håll det enkelt!

Se till att ditt innehåll är lätt att förstå genom att hålla det enkelt. Det säger jag i tipsvideo 25

Många företag och marknadsförare gömmer sig bakom svåra ord och krångligt språk. Men det finns ingen anledning att använda göra så med ditt innehåll. Håll det enkelt!

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo 25: Håll det enkelt!

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.