Tipsvideo 24 Våga dela med dig av din kunskap

I tipsvideo 24 tar jag upp hur din egen kunskap och dina unika erfarenheter är viktiga delar av innehållet du gör

Det är lätt att innehåll vi gör mest upprepar gamla sanningar. När du bidrar med egen kunskap och erfarenheter du har, det är då du verkligen ger din målgrupp något värdefullt.  

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo 24 Våga dela med dig av din kunskap

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.