Tipsvideo 22 Håll fokus med ditt innehåll

I tipsvideo 22 pratar jag om vikten med att ha tydligt fokus kring ämnen och teman när man skapar innehåll.

Se till att du är konsekvent med vad ditt innehåll ska handla om, det är bättre både din målgrupp och för de som ska producera innehåll.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo 22 Håll fokus med ditt innehåll

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.