Tipsvideo 11: Arbeta data-drivet, så kommer du igång

Vill du arbeta mer data-drivet med ditt innehåll? I tipsvideo 11 berättar jag hur du kan komma igång.

Genom att utgå från data kan du arbeta mer genomtänkt och effektivt med ditt innehåll. Börja med att titta på vilket innehåll som går bra och vilket som inte gör det.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med innehåll generellt eller content marketing i synnerhet? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo 11: Arbeta data-drivet, så kommer du igång

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.