Om content marketing i podden Digital marknadsföring

Om du är intresserad av content marketing så är detta en podd för dig. Tony Hammarlund och jag pratar om innehållsmarknadsföring ur flera perspektiv.

Tony Hammarlund har podcasten Digital marknadsföring, och nyligen var jag gäst där för att prata om content marketing. Det blev ett intressant samtal som spände över flera frågor. Här kan du lyssna på det:

Tack till Tony för möjligheten att vara med.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing, account based marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Om content marketing i podden Digital marknadsföring

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.