Ge dina medarbetare en inspirationslunch

Det finns ett enkelt sätt att för dig och dina medarbetare att få bättre koll på vad som händer inom t.ex sociala medier eller content marketing – ät lunch tillsammans så berättar jag vad som är på gång.

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer inom digital marknadsföring, sociala medier, content marketing, native advertising mm, men har svårt att hitta tiden? Känner dina arbetskamrater likadant? Är du marknads- eller kommunikationschef och vill att ditt team ska lära sig lite mer?

Då har jag en lösning!

Istället för att försöka få ihop alla för en hel- eller halvdag – samla dem till en lunch så kommer jag till er och berättar om vad som händer. Det blir en informell sittning, inte massor med powerpointbilder och föreläsningskänsla. Istället pratar vi om trender, case, möjligheter och utmaningar i ca en timma medan du och dina kollegor äter lunch. Ni har alla möjligheter att ställa frågor och diskutera sådant ni verkligen funderar på under den tiden.

För att ni verkligen ska få ut något konkret bestämmer vi innan vad jag ska fokusera på. Här är några exempel på vad det kan vara:

  • Trendspaning – Vad är på gång (inom t.ex sociala medier)
  • Så utvecklas content marketing
  • Från text till livestreaming – förändringen av innehåll i sociala medier
  • Få mer ut av ert innehållsarbete
  • Native, branded och content – vad är skillnaden och hur fungerar det
  • Hur och vad ska vi mäta på?

 

Självklart kan jag täcka mer än ett ämne, men om du vill ha en djupare dykning över flera områden är det bättre att vi hittar ett annat upplägg.

Vad kostar det?

Jag tar 5,000 kr för att komma till er, och då ingår en kortare dokumentation kring vad vi pratat om (med t.ex tips på var ni kan lära er mer) samt möjligheten att återkomma med lite frågor i efterhand.

Förutsättningen är att ni finns i Storstockholmsområdet (gör ni inte det kommer jag lika gärna men då blir priset lite högre). Du behöver inte köpa mat till mig – det är svårt att prata och äta samtidigt 🙂

Det går förstås lika bra att köra detta som en frukostsittning, eller till eftermiddagsfikat också.

Tycker du det låter intressant? Hör av dig så pratar vi mer om saken.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Jag kan förstås hjälpa ditt företag med mycket annat också inom t.ex sociala medier och content marketing.  Allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Ge dina medarbetare en inspirationslunch

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.