Fyra länkar värda att läsa v. 25 2018

Det händer mycket inom digital utveckling, och det är lätt att man missar något. Varje vecka delar jag fyra intressanta artiklar, mest med fokus på digital marknadsföring. Den här veckan jämt fördelade mellan Ola Andersson och Instagram – Ola om EUs nya direktiv och nostalgin kring nätet, Instagram når miljarden användare och lanserar videohub. God läsning!

1. Gick verkligen internet under i förra veckan, när EU-kommisionärerna röstade om ett nytt direktiv? Ola Andersson har i mina ögon gjort en mycket nyanserad analys av vad som egentligen hände och händer: 20 juni 2018 dog internet som vi känner det – eller?

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

2. Ola följde även upp med en artikel där han diskuterade den förskönade bild många av oss har av nätet, och hur väl den stämmer överens med verkligheten: Den nostalgiska och felaktiga myten om det fria och öppna internet

3. I veckan som gick nådde Instagram en milstolpe – en miljard användare. De senaste åren har appen ökat med 200 miljoner användare per år: Instagram now has 1 billion users worldwide

4. Och samtidigt passade man på att lansera sin nya video hubb – kallad Instagram TV eller IGTV: Instagram’s IGTV video hub….

 

God läsning!

0 kommentarer på Fyra länkar värda att läsa v. 25 2018

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.