12 saker om Google marknadsförare har nytta av att veta (infograf)

Allt som händer kring Google och sök fortsätter att fascinera oss. Här är en infograf med 12 saker som varje marknadsförare måste känna till för att bli bättre på SEO. 

Det är Alphametic som tagit fram infografen. Jag har delat upp den i två delar.

Del 1

I den första får vi bl.a lära oss hur många sök som görs per minut, hur många sök som sker för första gången, vilka sökpositioner som får mest trafik samt hur många människor i världen som använder Google:

12-facts-google-1

 

Del 2

I den andra delen lär vi oss bl.a hur stort mobil-söket är, hur många smartphone-användare som genomför sök, varför lokala sök är viktiga samt hur stor Googles marknadsandel är:

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

 

12-facts-google-2

 

Infografen bjuder inte direkt på några nyheter, men om du fortfarande inte känt dig övertygad om hur stor makt Google har för närvarande i allting digitalt så hoppas jag den fått dig att förstå det.

Har du frågor eller funderingar kring Google och SEO så lämna gärna en kommentar här, eller mejla mig.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att förstå digital utveckling? Jag kan hjälpa er med en inspirerande föreläsning eller en inledande workshop. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på 12 saker om Google marknadsförare har nytta av att veta (infograf)

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.