Tre saker att fokusera på i content marketing 2018 – Bilder från Kunskapsdagen

Spridning, video och analys – det var mina tre fokusområden när jag pratade content marketing på Kunskapsdagen 2018. Här är bilderna.

Sveriges Marknadsförbund arrangerade Kunskapsdagen den 14 mars 2018 i Stockholm. Jag pratade om content marketing och digital marknadsföring. Här är mina bilder från dagen, med lite förklarande noter inlagda:

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tre saker att fokusera på i content marketing 2018 – Bilder från Kunskapsdagen

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.