Tipsvideo 6: Tänk inte bara text

Videotips nummer sex är detta: Använd andra format än text när du gör ditt innehåll. 

Det är lätt att det blir mest text när man producerar innehåll, men det finns all anledning att även tänka på att ta fram bilder, film (och då menar jag enkla filmer, typ det här klippet), grafik och gärna ljud också.

 

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med innehåll generellt eller content marketing i synnerhet? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo 6: Tänk inte bara text

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.