Tipsvideo 19: Storytelling – Vem är hjälten i din berättelse?

Storytelling och varför du ska göra kunden till hjälte är temat för min nittonde tipsvideo.

I den här videon tipsar jag om varför det är bra att använda storytelling i marknadsföring, varför du ska göra kunden eller de egna medarbetarna till hjälte i storyn samt hur du kan aktivera olika delar av hjärnan.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo 19: Storytelling – Vem är hjälten i din berättelse?

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.