Tipsvideo 16: Våga nörda ned dig för bättre innehåll

Ju mer du går på djupet, desto bättre blir ditt innehåll. Det pratar jag mer om i tipsvideo 16.

Våga släppa loss nörden inom dig och dela med dig av din expertis och din kunskap. Innehållet som vågar gå på djupet, och inte riktar sig till alla har större chans att nå fram.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

 

0 kommentarer på Tipsvideo 16: Våga nörda ned dig för bättre innehåll

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.