Tipsvideo 10: Ha inte en för bred målgrupp

I tipsvideo 10 tar jag upp att vikten av att tydligt avgränsa sin målgrupp.

Om du försöker göra innehåll för alla slutar det med att ditt innehåll inte blir relevant för någon. Våga välja ut en tydlig målgrupp för varje bit innehåll du gör och fokusera på den.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med innehåll generellt eller content marketing i synnerhet? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo 10: Ha inte en för bred målgrupp

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.