Innehåll som fungerar i sociala medier – föreläsning

The Social Media Professor, Niklas Myhr, gästar Stockholm 13/6 med en master class om content marketing och sociala medier. Jag är också med, och kommer att prata om hur man får innehåll att fungera i sociala medier.

Du kommer att få lära dig mer om hur du använder sociala medier och content marketing tillsammans. Till exempel hur du kan använda sociala medier för att skapa nytt content, hur content kan användas för att nå en ny publik och hur du förmår dina följare att dela ditt innehåll.

Ledare för denna heldags master class är Niklas Myhr, känd som The Social Media Professor. Under dagen möter du också en virtuell Mark W. Schaefer, som lär ut strategier för att sätta eld på ditt innehåll.

För egen del ska jag prata under rubriken Så får du ditt innehåll att fungera i olika sociala medier. Jag tänkte bland annat ta upp:

• Hur utvecklingen av olika sociala kanaler kräver mer anpassat innehåll än tidigare
• Vilka typer av innehåll som fungerar i olika sociala medier
• Hur du kan ta med behovet av innehåll för sociala kanaler i din samlade innehållsproduktion

Denna master class arrangeras av KNTNT och du hittar mer information om den hos dem, samt en hälsning från Niklas Myhr. Det är även där du bokar. Antalet platser är begränsat, så ett hett tips är att säkra din plats redan idag.

 

Om du inte kan vara med på denna master class, men är intresserad av att lära dig mer om hur du får ditt innehåll att fungera i olika sociala medier så finns förstås möjligheten att anordna en företagsanpassad variant. Kontakta mig för mer information.

0 kommentarer på Innehåll som fungerar i sociala medier – föreläsning

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.