Använd mer storytelling (video)

Du behöver ta fram starka berättelser för att övertyga – Därför är storytelling så viktigt

Jag har gjort en ny video om hur och varför storytelling kan hjälpa dig med din content marketing (ja, faktiskt med det mesta inom marknadsföring).

 

 

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing, account based marketing eller sociala medier? Jag kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Här hittar du mer information om mina föreläsningar och workshops. Och här kan du se vilka tjänster du kan få hjälp med. Kontakta mig så berättar jag mer.

2 kommentarer på Använd mer storytelling (video)

  1. Pingback: Carina

    • Pingback: admin

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.