Native Advertising Days 2016 – Följ med vad som händer

Nu börjar Native Advertising Days 2016. Här är lite tips om hur du kan följa konferensen även om du inte är på plats i Berlin.

Idag börjar konferensen Native Advertising Days 2016 i Berlin – världens största event om native, som samlar deltagare och talare från hela världen. Bland de som talar i år finns kända namn som Rebecca Lieb, Melanie Deziel, Shane Snow och Chad Politt och många fler. Dessutom delas det ut priser i olika kategorier inom native advertising.

Om du vill hänga med i vad som sägs under konferensens två dagar 15-16/11 så följ hashtaggen #nativeDAYS16 på Twitter. Du kan även följa arrangören Native Advertising Institute på @NativeInstitute.

Jag kommer att twittra flitigt på @PStaunstrup och även försöka uppdatera på LinkedIn och Facebook. Jag bloggar även för Berghs så kolla in den sidan också.

Så småningom kommer det förstås artiklar här på sajten också.

Jag hade även tänkt testa att köra lite via Facebook Live om wi-fi mm funkar. Om du vill hänga med på det så följ min sida där.

Här hittar du det officiella programmet.

Själv ska jag prata om att det krävs mod för att göra bra native. Fokus är konkreta råd och tips på vad man ska tänka på när man tar fram innehåll för native advertising:

nadtalkcover

 

Har du frågor eller funderingar kring native advertising? Lämna en kommentar eller mejla mig.

Vill du veta hur ditt företag kan arbeta med native advertising eller bli bättre på det? Jag kan hjälpa er att komma igång eller höja er till nästa nivå. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Native Advertising Days 2016 – Följ med vad som händer

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.