Fyra länkar värda att läsa v. 37 2018

Här är fyra intressanta artiklar från veckan som gick, mest om digital utveckling och digital marknadsföring. Denna vecka om att Internets centrala nyckel byts ut, Google ger stora annonsrabatter för att blidka EU, misstag att undvika i e-postmarknadsföring samt hur bra är Facebooks AI på att tolka meme? God läsning!

1. Internet byter ”huvudnyckel” i början av oktober, en stor omställning som inte fått mycket uppmärksamhet: Nu ska internets centrala nyckel bytas ut…

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

2. Möjlighet för e-handlare – I ett försök att blidka EU ger Google stora rabatter på sökannonser: EU tvingar Google…

3. Marknadsföring via e-post är en viktig kanal, men bara om vi gör det rätt. Orbit media har listat 13 misstag som kan leda till sämre resultat: 13 email marketing mistakes…

4. Meme är en viktig del av dagens populärkultur, vilket gör att sociala medier-jättar som Facebook måste kunna analysera dem. Till det används AI, men utmaningen då blir om programmen verkligen förstår vad memen betyder: Facebook’s AI can analayze memes, but can it understand them?

God läsning!

0 kommentarer på Fyra länkar värda att läsa v. 37 2018

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.