Fyra länkar värda att läsa v. 30 2017

Det finns mycket spännande på nätet, och det är lätt att man missar något. Varje vecka delar jag med mig av tre-fyra intressanta artiklar. Denna vecka om IT-skandalen, LinkedIns användbarhet, kontantlösa samhällets baksida samt Flash går i graven. God läsning!

1. Emanuel Karlsten gjorde en samhällsgärning och läste igenom hela Säpos utredning av IT-affären på Transportstyrelsen. Mycket bra sammanfattat: Jag läste Säpos granskning..

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

2. Johan Stael von Holstein skrev en frustrerad statusuppdatering om att han inte får ut något av LinkedIn. Magnus Margård skrev en post om detta, som Johan sedan kommenterade på. Intressant läsning om vad LinkedIn kan göra för nytta: vVad gör Johan Stael von Holstein för fel på LinkedIn?

3. I takt med att vi rör oss mot ett kontantlöst samhälle krävs bättre lösningar så vi inte lämnar en stor grupp människor utanför: We’re moving towards a cashless society…

4.  Hur populärt Flash än var när det kom så har det på senare år mest varit ett återkommande säkerhetsproblem. Nu lägger Adobe ned det, per 2020:  Flash and the future of interactive content

God läsning!

0 kommentarer på Fyra länkar värda att läsa v. 30 2017

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.