Fyra länkar värda att läsa v. 18 2019

Varje vecka väljer jag ut fyra intressanta artiklar från senaste tiden, mest om digital utveckling och digital marknadsföring. Denna gång om konsekvenser av att kontanter försvinner, Daniel Wellingtons framgångar med influencers, Dags att avrunda internet 3.0 samt Varför Pornhub inte bör få köpa Tumblr. God läsning!

1. När kontanterna kan vara på väg bort inom ett par år vill Riksbanken ha en teknikneutral definition av begreppet ”lagligt betalningsmedel”: Riksbanken orolig för att kontanter…

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

2. Klockmärket Daniel Wellington har arbetat mycket och framgångsrikt med influencer marketing. Econsultancy dyker ned i hur de gjort, resultatet och vad som väntar framöver: Why influencer marketing is still a winning strategy….

3. Dags att avrunda internet 3.0, och bana väg för något nytt och i hög grad okänt. Det skriver Kara Swisher, en av grundarna av Recode, i en lång, intressant artikel som både ser mörka moln och stora möjligheter: Can anyone tame the next internet?

4. Det spekuleras i att Verizon vill sälja microbloggnätverket Tumblr. En potentiell köpare är Pornhub, och Josh Constine på Techcrunch skriver en bra analys om varför porrsajtens track record gör det till en dålig idé: Why you don’t want Tumblr sold to exploitative Pornhub

God läsning!

0 kommentarer på Fyra länkar värda att läsa v. 18 2019

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.