5 nycklar till content marketing – Min presentation på Epic Content Marketing

Jag pratade om 5 nycklar till framgångsrik content marketing på konferensen Epic Content Marketing i Oslo 19-20 maj. Här är bilderna från min presentation och även en intervju med mig från eventet. Bägge delarna på engelska

I min presentation pratade jag om de här fem nycklarna för framgångsrik content marketing:

  • Ta fram en strategi
  • Göra en ordentlig målgruppsanalys
  • Skapa en fungerande och effektiv process för att producera innehåll
  • Vikten av distribution – att sprida sitt innehåll så mycket som möjligt
  • Mäta på målen – och även på effektiviteten i process och på innehåll

epic_content_marketing_norge_2016-19-1-2Light

Här är själva presentationen:

Och här är en länk till en intervju som Epic Content Marketing gjorde med mig dagen efter.

epic_content_marketing_norge_2016-2-2-1-2Light

 

 

 

Om du har frågor eller funderingar kring content marketing, lämna en kommentar här nedan eller hör av dig direkt.

Ifall du är intresserad av föredraget 5 nycklar till content marketing för ditt eget företag, en kundträff eller liknande så kontakta mig direkt – det går givetvis att anpassa och utforma så det fungerar i just din kontext.

 

Bilderna i den här posten är tagna av Esben Johansen

 

 

0 kommentarer på 5 nycklar till content marketing – Min presentation på Epic Content Marketing

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.