Fyra länkar värda att läsa v. 21 2017

Det finns mycket spännande på nätet, och det är lätt att man missar något. Varje vecka delar jag med mig av tre-fyra intressanta artiklar. Denna vecka om datorns utveckling framöver, Ving kör VR i Facebook Spaces, ämnen påverkar trafikkällor samt bevaka emojitrender. God läsning!

1. Walt Mossberg, legendarisk teknikjournalist och grundare av bl.a Recode, går i pension. I sin sista krönika skildrar han datorns utveckling från att han själv började skriva om den på 90-talet till idag, och in i framtiden. Som alltid mycket läsvärt: The disappearing computer

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

2. Ving testar guidade turer via VR i Facebook Spaces. Allt som behövs är ett Oculus Rift headset och ett Facebook-konto: Ving ger guidade turer…

3. Är det Facebook eller Google som ger dig trafik? Det beror sannolikt på vad ditt innehåll handlar om. Lifestyle-ämnen går bäst på Facebook, medan teknik och sport fungerar bättre på Google, enligt en ny undersökning: Who’s really driving traffic to the articles?

4. Nu kan du hålla koll på om din favoritemoji fortfarande är cool eller helt ute: New emoji tool lets you know…

God läsning!

0 kommentarer på Fyra länkar värda att läsa v. 21 2017

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.