Fyra länkar värda att läsa v. 02 2018

Det finns mycket spännande på nätet, och det är lätt att man missar något. Varje vecka delar jag med mig av tre-fyra intressanta artiklar. Denna vecka om Facebooks stora omsvängning, Tele2 köper ComHem, kontanter på väg bort i Sverige samt Gartners hype-kurve rätt använd. God läsning!

1. Den stora nyheten denna vecka är förstås att Facebook gör om sitt nyhetsflöde så vi ska se mer av våra vänner och mindre av företag och medier. Svårt att veta hur omfattande det blir, eftersom annonser fortfarande kommer att synas, men det är definitivt en omsvängning: Facebook feed changes sacrifices…

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

2. Tele2 köpte Com Hem i veckan, ett drag riktat fr.a mot Telia enligt IDG: Därför går ComHem ochTele2 ihop…

3. Betalmarknaden i Sverige förändras kraftigt, inte minst digitalt – men få använder än så länge Bitcoin. Det skriver Pamela Davidson på Internetstiftelsen: Kontanter på väg ut – men ….

4. Gartners hype-kurva (hur vi reagerar på ny teknik, från överdrivna förväntningar till realistiskt förhållande) kan användas för positiva resultat. Det menar Scott Brinker på HubSpot: The one thing everybody forgets about…

 

God läsning!

0 kommentarer på Fyra länkar värda att läsa v. 02 2018

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.