Tipsvideo: Viktigt att texta video i sociala medier så jag testar

Tycker du det är krångligt att texta dina videos för sociala medier? Jag testar ett enkelt verktyg

Textar du dina videos i sociala medier? Det talas allt mer om hur viktigt det är att göra det, särskilt i sociala medier, eftersom många inte har ljud på eller vill lyssna.

Jag har inte texat mina videos hittills, av tidsbrist, men bestämde mig för att testa. Med hjälp av appen Clips gjorde jag en video där textningen gjordes i realtid. När jag spelat in den kunde jag sedan redigera och putsa textningen, vilket verkligen behövdes.

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Så här blev resultatet:

 

Jag lärde mig en del om Clips på kuppen och kommer att använda det igen, även om det långt ifrån fungerar så bra som jag hoppats är det ett enkelt och tidseffektivt sätt att få fram textning.

 

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med digital marknadsföring, content marketing, account based marketing eller sociala medier? Jag jobbar på Brandmovers, en content marketing-byrå som kan hjälpa er med allt från strategi till genomförande och uppföljning. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo: Viktigt att texta video i sociala medier så jag testar

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.