Tipsvideo: Har du koll på ditt innehåll?

Om du har full koll på ditt content kan du göra mycket mer. I den här videon berättar jag mer om varför

Att göra en content audit – en genomgång av allt innehåll du har – ger dig många fördelar. I den här videon lyfter jag tre konkreta anledningar:

Lär dig att göra bättre innehåll i text, video, ljud och bild – Köp Contenthandboken

 

 

Här kan du läsa mer om hur jag kan hjälpa dig med en content audit.

 

Nyhetsbrev

Vill du ha alla poster från staunstrup.se i ett enda nyhetsbrev varje vecka? Fyll i din e-postadress så kommer det raka vägen till inkorgen.

Vill du att ditt företag ska bli bättre på att arbeta med innehåll i olika former? Jag kan hjälpa er med allt från planering och produktion till att sprida det rätt och följa upp resultat. Oavsett om ert fokus är på Content eller Inbound marketing, Account based marketing eller innehåll för sociala medier kan jag bidra till ökad effektivitet och bättre genomslag. Kontakta mig så berättar jag mer.

0 kommentarer på Tipsvideo: Har du koll på ditt innehåll?

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas.